Designed using 6 modules for the ground floor and 2 for the first, the home offers a total area of 244sqm. The master bedroom, including WIR and en suite, is located upstairs along with both children’s bedrooms and an additional bathroom. Downstairs, direct access to the home is achieved via both the garage and a formal front entry. A light filled study, laundry with direct access to an outdoor drying area, powder room, walk in pantry and a 78sqm kitchen/living/dining area complete the downstairs floor plan, and fully retractable glass doors enable the entire back section of the house to open onto the backyard.

Custom-built joinery is a significant feature of this home with colour-coded laundry shelves and storage for each member of the family, computer desks for the children featuring fold down covers, an entire administrative area concealed by a sliding door, and floor to ceiling storage in both the WIR and pantry.

5 weeks after our clients moved out of the home that previously occupied the site, demolition had been completed, site preparations made, modules installed, services connected and they moved back in—it couldn’t be easier.